fbpx

Samo za Vas nudimo...

WEB DIZAJN

Izrađujemo web stranice prilagođene svim uređajima i svim preglednicima. Ne morate brinuta o tehničkim problemima Vaše stranici niti izgledu jer smo mi tu za Vas da Vam predložimo i konstruiramo najbolje rješenje za Vaše poslovanje.

BRANDING

Svakom klijentu pristupamo individualno u izradi osobnog BRANDA. Nakon analize i savjetovanja, za Vas ćemo izraditi personalizirani LOGO i sve ostale promo materijale i vizuale prema Vašim specifičnim zahtjevima.

E-COMMERCE

Web trgovine danas su neizostavan kanal prodaje za sve tvrtke koje se bave prodajom. Svaka tvrtka / pojedinac želi imati najbolji web shopi koji će raditi za njega i automatizirati prodaju, e u tim situacijama smo mi za Vas najbolji partner.

SEO / SEM

Svi bi voljeli zasjati na tronu Google tražilice, ali ta usluga se ne kupuje negdje na pultu. Dobar SEO i SEM ključ su uspjeha na web tražilicama ali i odličan izvor novih klijenata. Statistika nam govori da dobar SEO / SEM generira 50 % novih klijenata mjesešno.

DRUŠTVENE MREŽE

Društvene mreže, u 21. stoljeću, nezaobilazan su marketinški resurs za svaku djelatnost, bilo da se bavite prodajom, proizvodnjom ili uslugom. Ključni faktor na društvenim mrežama je digitalna komunikacija kroz sadržaj koji je predviđen content planovima. Ako Vam društvene mreže predstavljaju problem, onda ste na pravom mjestu…JAVITE NAM SE HITNO!

zatraži-ponudu

VIDEOGRAFIJA

U novije vrijeme, video reklame su MUST HAVE alat u marketinškim kampanjama i predstavljanju proizvoda ili usluga. Skupili smo najbolji tim ljudi koji će sve Vaše benefiti proizvoda ili usluga zabilježiti video kamerom, foto aparatom, dronom…a ako baš hoćete možemo i mobitelom.

Našli ste nešto zanimljivo?

TREBATE SAVIJET ILI VAS ZANIMAJU NAŠE USLUGE?